Skip to content
Visit our COVID-19 Response Centre for all our updates Read more

Finland

Ashfield Nordic Oy on erikoistunut terveys- ja hyvinvointialan henkilöstöpalveluihin suorien rekrytointien ja ulkoistamispalveluiden muodossa. Palvelemme mm. LifeScience- ja MEDTech-sektorin yrityksiä. Rakennamme asiakkaiden tarpeisiin soveltuvia ratkaisuja laadukkaasti ja ammattitaitoisesti.

Ashfield Nordic – henkilöstöpalvelujen strateginen kumppani

Tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä palveluita seuraavilla alueilla:

Rekrytointi ja suorahaku
Henkilöstön ulkoistamispalvelut
Henkilöarvioinnit

Avoimet työpaikat

Ashfield työllistää terveys- ja hyvinvointialan ammattilaisia monipuolisiin asiantuntijatehtäviin suorien rekrytointien ja projektiluonteisten asiantuntijatehtävien kautta. Asiakkaitamme ovat mm. lääketeollisuus ja terveysteknologia-alan yritykset.

Katso avoimet tehtävät

Finland

Olemme erikoistuneet johdon ja asiantuntijoiden rekrytointeihin sekä henkilöstön ulkoistuspalveluihin. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme tarpeeseen soveltuvia räätälöityjä ratkaisuja.

Sitoudumme löytämään kuhunkin tehtävään sopivimmat henkilöt sujuvasti ja tehokkaasti, laadusta tinkimättä. Ensisijainen menetelmämme, oli sitten kyse rekrytoinneista tai ulkoistetuista asiantuntijoista, on suorahaku. Näin varmistamme parhaat kandidaatit kuhunkin tehtävään. Tuemme hakua tarvittaessa ilmoituksella soveltuvissa rekrytointikanavissa. Palveluihimme sisältyy myös henkilöarviointi.

Jokainen rekrytointi on ainutkertainen. Edustamme asiakasyritystä ammattitaidolla ja panostamme myös kandidaattikokemukseen. Rekrytointipalveluumme sisältyy takuu.

Työskentelymme perustuu yrityksen arvoihin; laatuun, kumppanuuteen, kekseliäisyyteen, asiantuntemukseen ja energisyyteen.

“It’s not just what we do, it’s why we do it”.

Visiomme on toimia asiakkaidemme yhteistyökumppanina, parantaa elämää auttamalla terveydenhuollon ammattilaisia ja potilaita saamaan tarvitsemiaan lääkkeitä, tietoa ja tukea. Osana UDG Healthcare Ashfield-divisioonaa toimimme 28 maassa Euroopassa, Pohjois- ja Etelä Amerikassa sekä Aasiassa. Yrityksen palveluksessa on 7000 työntekijää, joista 100 toimii Pohjoismaiden alueella.

Toimipisteemme

Espoo, Finland

Ashfield Nordic Oy
Quartetto Business Park Linnoitustie 4B
02600 Espoo
Finland

Puhelinnumero
+358 400 219 227

Sähköpostiosoite
Email Office

Thoughts from Ashfield

Browse the resources section of our website for more information about our services.

Click here

Get in touch with one of our expert team to find out how Ashfield can provide the right solution for you business or brand.

https://www.ashfieldhealthcare.com/gb/contact-us-gb/
Contact us